Maria Bosgoed
Oprichter van MENTAL DETOX
Het grootste cadeau dat je iemand kunt geven is je tijd en aandacht… Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Graag neem ik je mee in mijn verhaal.

Ik ben geboren in de veelzijdige stad Ekaterinburg (Rusland), wat ligt op de grens tussen Europa en Azië. Op mijn twaalfde ben ik met mijn ouders verhuisd naar Moskou, waar ik mijn pubertijd heb doorgebracht. Na een studie Bedrijfskunde ben ik gaan werken binnen het HR-vakgebied. Ik heb in verschillende rollen, binnen verschillende bedrijven gewerkt; waarbij de rode draad is geweest dat mijn focus ligt op mensen. In deze periode kwam ik in aanraking met yoga, dit bracht rust in mijn drukke leven.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben, ben ik mijn man tegengekomen. Een Nederlander. In Moskou. Samen hebben we al veel meegemaakt. We hebben samen drie prachtige kinderen gekregen, twee zonen en een dochter. Maar ook hebben we veel mooie reizen gemaakt, een paar jaar in Zwitserland gewoond waarna we terug zijn gegaan naar de plek waar mijn man is opgegroeid; het mooie Deventer. De verhuizing naar Nederland is voor mij niet altijd gemakkelijk geweest. Het opbouwen van een nieuw leven in een onbekend land, het leren van een nieuwe taal, nieuwe mensen leren kennen in de periode dat ik net moeder was geworden was best zwaar. In deze periode heeft het beoefenen van yoga mij kracht en rust gegeven. En uiteindelijk heeft dit mij doen inspireren tot mijn volgende avontuur; de opleiding tot yoga docent. Nu probeer ik met veel passie anderen te enthousiasmeren en stimuleren in hun yoga-reis. Aangezien ik zelf heb ervaren dat yoga je kan ondersteunen in je persoonlijke doelen, wil ik dit graag met anderen delen. Want nu, een aantal jaar na mijn komst naar Nederland, kan ik zeggen dat ik mij hier thuis voel, mijzelf de Nederlandse taal eigen heb gemaakt en leuke mensen heb ontmoet. Yoga heeft hier voor mij een grote rol in gespeeld. Graag wil ik jou helpen met het bereiken van je persoonlijke doelen, en je laten zien dat yoga hierin veel voor je kan betekenen!

Contact us:
+31627346445
maria.bosgoed@gmail.com

Twelloseweg 11A
7439AT
Steenenkamer
Twelloseweg 11A
7439AT
Steenenkamer
Made on
Tilda